آخرين ارسال ها
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30
  1. #1


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    انواع پنیر در دنیا

    منبع مامی سایت

    پارمزان :
    پنير سفيد و كهن ايتالياست كه از شير گاو تهيه شده است پارمزان به دو نوع كهن و جوان وجود دارد پارمزان كهن طعمي بسيار عالي دارد و بهاي بيشتري نسبت به پارمزان جوان دارد
    موارد استفاده :
    سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراك هاي با برنج و غذاهاي داخل فر

    چدار :
    پنيري انگليسي كه تكه تكه هاي بريده شير را روي هم قرار مي دهند و به همين دليل به اين اسم مشهور شده است چدار داراي چربي حدودا 48 % در ماده خشك است و گونه اي از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجي است و بهاي گرانتري نسبت به چدار مهمولي دارد

    گودا :
    پنير معروف هلندي است كه وطن اصلي ان شهر كوچكي است به همين نام در ابتدا از شير خام تهيه شده است اما از اوايل قرن بيستم با شير پاستوريزه تهيه مي شود گدا داراي 48 % چربي در ماده خشك است
    موارد استفاده :
    به سبب ذوب شدن سريع براي غذاهاي كه داخل فر پخته مي شوند مناسب است

    موتزارلا :
    پنيري ايتاليايست كه در ايران به اشتباه به ان مازارلا يا موزارلا گفته مي شود به سبب توليد فراوان و عم دستيابي به شير گاو ميش از شير گاو ساخته مي شود ايتاليا يي ها از دير باز براي پخت پيتزا از ان استفاده مي كردند
    موارد استفاده :
    چون سريع ذوب نمي شود در تهيه انواع سالاد و خوراك ها و ساندويچ هاي سرد استفاده مي شود تركيب اين پنير با گوجه فرنگي ، ريحان تازه و روغن زيتون از بهترين خوراكيهاي روزهاي گرم است

    بوتركيزه :
    پنير چرب المانيست كه انواع 40 ، 50 و 60 % چرب ان توليد مي شود
    موارد استفاده :
    به علت چربي زياد وطعم خوب ان براي غذاهاي داخل فر و رنده شده ان براي سالاد هاي سرد و به صورت ورقه اي براي صبحانه مناسب است

    فتا :
    پنيري است كه سالها در ايران توليد مي شود اصل ان با شير گوسفند در بلغارستان و يونان تهيه مي شود
    موارد استفاده :
    ويژه سالاد و غذاهاي سرد است

    http://www.kallehdairy.com/Default.aspx ... =719664497

    سوالاتي كه ممكنه براتون پيش بياد:

    1-آيا براي بدست آوردن طعم متفاوت، مي توان انواع پنير ها را با هم مخلوط كرد؟
    بله، تمام پنيرهاي كاله را مي توان با هم مخلوط نمود به جز پنير بوتركيزه .


    2-طريقه نگهداري پنيرهاي گودا، بوتركيزه، اسرم، بلوچيز چگونه مي باشد؟
    در يخچال، در دماي 4 تا 8 درجه سانتيگراد نگهداري شود.


    3-پنير هاي مزه (طعم دهنده) كاله كدامند؟
    پنير گودا، پنير بلوچيز، پنير بوتركيزه، پنير كممبر


    4-آيا كپك دور پنير كممبرت خوراكي مي باشد؟
    روي محصول يك لايه كپك خوراكي سفيد رنگ وجود دارد كه بسيار خوش عطر و طعم مي باشد.


    5-آيا پنير موزارلا (تازه محلي ) پاستوريزه مي باشد؟
    تمام محصولات توليدي شركت كاله از شير پاستوريزه تهيه مي*شود.


    6-آيا پنير پيتزاي فيلا فيلا (روده اي) را بايد در فريزر نگهداري نمود؟
    خير، اين پنير بايد در يخچال در دماي 4 تا 8 درجه سانتيگراد نگهداري شود.


    7-واكس دور پنيرهاي طبيعي به چه علت مي باشد؟
    به دليل جلوگيري از كپك زدن اين دسته پنير ها در سردخانه، براي تكميل دوره رسيدن پنير از واكس پنير استفاده مي شود.


    8-يك نوع پنير كم نمك شركت كاله را معرفي نماييد؟
    پنير موزارلا(تازه محلي)


    9-چرا رنگ پنير چدار پروسس كمي زرد مي باشد؟
    پنير چدار پروسس از پنير چدار طبيعي تهيه مي شود كه زرد رنگ مي باشد.


    10-مناسب*ترين پنير شركت كاله جهت تهيه پيتزا، چه پنيري مي*باشد؟
    1-جهت كش*دار شدن پيتزا: پنير موزارلا كاله (رنده شده) 2-جهت طعم دار شدن پيتزا: پنير اسرم، پنير گودا و پنير بلوچيز 3-چهت طعم*دار و كشدار شدن پيتزا: پنير فيلا فيلا (روده اي)


    11-آيا واكس دور پنير گودا خوراكي مي باشد؟
    خير، واكس زرد رنگ دور پنير را به ضخامت 1تا 2 ميليمتر از محصول جدا كنيد.


    12-پنير هاي رژيمي شركت كاله كه هم كم چرب هم كم نمك مي باشد را معرفي نماييد؟
    پنير پروسس رژيمي، پنير كاتيج


    13-آيا شركت كاله پنير جهت تهيه لازانيا توليد نموده است؟
    بله ، پنير ورقه اي لازانيا كه مي بايست در يخچال در دماي 4 تا 8 درجه سانتيگراد نگهداري شود.


    14-عبارت" با نمك پتاسيم " چاپ شده بر روي پنير هاي پروسس رژيمي به چه دليل مي باشد؟
    نمك پتاسيم مانع بالا رفتن فشار خون مي شود، پس اين پنير عليرغم اينكه داراي چربي بسيار كم مي باشد به دليل وجود نمك پتاسيم جهت بيماران با فشار خون بالا نيزقابل استفاده مي باشد.


    15-آيا واكس دور پنير بوتركيزه خوراكي مي باشد؟
    واكس قرمز رنگ پنير بوتركيزه خوراكي نمي باشد و بايد آن را از محصول جدا نمود.


    16-آيا شركت كاله پنيري جهت شيريني پزي دارد؟
    بله، پنيرهاي خامه اي و كوارك براي شيريني پزي مناسب مي باشند
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    4 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 18 دی 91), Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), reyhaan (دوشنبه 18 دی 91), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  2. #2


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    قبل از اماده شدن برای درست کردن پنیر این نکته ها رو باید بدونیم:

    1- محیط و ظروف تمیز
    2-در دسترس داشتم تمام وسائل مورد نیاز
    3-وقت کافی
    4 -حوصله و صبر کافی
    5-پارچه یا توری مخصوص(تنظیف)
    6-دما سنج

    بهترین ظرف برای درست کردن پنیر, ظروف استیل میباشد...
    قرص مایه پنیر Rennet توی بازار موجوده ولی میشه از اسیدیته بودن لیمو بجای رنت استفاده کرد...

    کم کم دستور انواع پنیر ها رو از آسون تا سخت اینجا میزاریم تا ببینیم نوع خونگیش چقدر با بیرون فرق داره :-)
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    3 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), reyhaan (دوشنبه 18 دی 91), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  3. #3


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    این نوع پنیر و بیشتر برای تیرامسیو میشناسید ولی خیلی دسرهای دیگه هست که با این خوشمزه پرکالری درست میشه !!

    مواد لازم برای 350 گرم:

    ویپینگ کرم 500 میلی لیتر یا 2 پیمانه (خامه پر چرب 36%)
    آب لیموی تازه 1 ق غ

    یه لیوان آب و توی یه ماهیتابه بزرگ بزارید جوش بیاد....بعد حرارت و کم کنید فقط در حدی که بخار کنه....
    خامه روی توی یه کاسه که تحمل حرارت و داشته باشه بریزید و وسط ماهیتابه آب جوش بزارید و خیلی آروم شروع کنید به هم زدن...
    حرارت آب باید حدود 90 درجه سانتیگراد باشه...حدود 15 دقیقه آروم هم بزنید...
    بعد آب لیمو و اضافه کنید و همچنان آروم هم بزنید....کم کم شروع به بریدن میکنه...
    وقتی کم کم به قاشق چوبیتون چسبید, از روی حرارت بردارید و برای 20 دقیقه بزارید تا خنک شه...
    بعد پارچه مخصوص (تنظیف) و روی یه ظرف دیگه باز کنید و محتویات و توش بریزید...

    نکته اینجاست که اصلا پرس نکنید و فشارش ندید که مرحله سفت شدنش بعدا که تو یخچال قرار بگیره انجام میشه..

    وقتیکه خوب خنک شد با هون تنظیف توی یخچال برای 24 ساعت قرار بدید...
    پنیر شما آماده است...

    نکته: پنیر ماسکارپونه برای 2-3 روز بیشتر توی یخچال نمیمونه و خراب میشه, پس به اندازه استفاده همون روز, تهیه کنید.
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    2 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  4. #4


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    ین هم دو تا از محصولات جدید کاله :

    ریو

    پنیر ریو یک پنیر تازه است که از شیر پاستوریزه گاو تهیه می شود، این پنیر بلافاصله پس از تولید بسته بندی شده و به صورت تازه به بازار عرضه می شود. این پنیر دارای رطوبت بالا و چربی کمتر از 16 درصد است، به همین دلیل این پنیر در تمام دنیا توسط پزشکان به عنوان یک پنیر رژیمی مطرح می شود.

    طعم آن تازه، شیری، و ملایم است به همین دلیل برای تمام اعضای یک خانواده مطلوب است.

    مهمترین کاربرد این پنیر در صبحانه، عصرانه است و در وعده غذای اصلی می توان آنرا به همراه دسرهای میوه ای شیرین مصرف نمود. با این پنیر می توان دسر برزیلی معروف که Romeu e Julita نامیده می شود را درست کرد.

    جدول ارزش غذایی این پنیر در 30 گرم در ادامه آمده است

    کالری 80 کیلو کالری

    کربوهیدرات 1 گرم

    پروتئین 5 گرم

    چربی کل 5 گرم

    چربی اشباع 3 گرم

    کلسیم 210 میلی گرم

    سدیم 160 میلی گرم
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    2 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  5. #5


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    ریکوتا

    پنیر ریکوتا پنیری است که به علت داشتن رطوبت بالا نرم و خامه ای می باشد. دارای بافت لطیف و رایحه مطبوع است. تقریبا دارای %20 چربی و ظاهر آن سفید رنگ می باشد. برای مصرف مستقیم و همچنین تهیه لازانیا و انواع دسر ها به کار می رود.

    طعم نسبتا شیرینی دارد، به همین خاطر در ترکیب با شکر و برخی طعم ها برای تهیه انواع دسر و پر کردن شیرینی ها بسیار مناسب می باشد. در تولید آن اغلب از شیر گاو استفاده می شود، ولی از شیر گوسفند و بز نیز می توان استفاده کرد. منبع بسیار خوب کلسیم است و نیم فنجان از این پنیر می تواند %42 نیاز کلسیم روزانه را تامین می کند. قابلیت نگهداری آن تا 5 هفته ویا بیشتر است و برای مصارف طولانی مدت تا 6 ماه می تواند منجمد شود. این پنیر دارای پروتئین های آب پنیر و محلول است که به دلیل سهولت در جذب برای کودکان و ورزشکاران بسیار مفید است.
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92)

  6. #6


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    طرز تهیه پنیر پیتزا:


    شیر را در دمای 63 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه حرارت دهید و یا به مدت 15 ثانیه در دمای 72 درجه سانتی گراد حرارت دهید. در هر دو حالت، شیر را باید مرتب هم بزنید تا ته نگرفته و نسوزد.

    مرحله دوم، سرد کردن شیر است. کافی است ظرف محتوی شیر را روی آب سرد یا یخ قرار دهید.

    مرحله سوم، ترش کردن شیر می باشد. مایه پنیر را به شیر اضافه نموده و هم بزنید. 30 الی 60 دقیقه زمان لازم است تا پنیر آماده شود. (در این حالت یعنی پنیر سفت، باید از جوهرلیمو استفاده کنید) اگر از عوامل دیگری غیر از مایه پنیر برای ترش کردن شیر استفاده می کنید، تنها 5 الی 15 دقیقه صبر کنید تا پنیر حاضر شود.

    مرحله چهارم، پخت پنیر است ماده جامد حاصل از ترش کردن شیر را به قطعات کوچک برش دهید. درجه حرارت و مدت زمان پخت در پنیرهای مختلف فرق دارد. هرچه مدت طولانی تری پنیر را حرارت دهید، پنیر بیشتر کش می آید؛ در عین حال باید به خاطر داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین برده و طعم مزه آن را هم خراب می کند.

    مرحله پنجم، گرفتن آب پنیر است
    مرحله ششم، در اغلب پنیرها نمک زدن به پنیر می باشد.

    مرحله هفتم، فشردن پنیر می باشد (در انواع نیمه سفت یا سفت). مدت زمان فشردن پنیر، به نوع آن و به دست آمدن بافت دلخواه در پنیر بستگی دارد.

    مرحله آخر، در آب نمک قرار دادن پنیر است.

    از وبلاگ : گروه آشپزی
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    3 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 18 دی 91), Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  7. #7


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    طرز تهیه پنیر...منظور پنیر هندی میباشد که شبیه پنیر های محلی خودمونه



    مواد لازم:

    شیر 2 لیتر
    3.5 قاشق غذاخوری آبلیمو
    4 پیمانه یخ
    پارچه تنظیف

    شیر و توی یه قابلمه ته کلفت استیل بجوشونید...ففط مرتب هم بزنید که ته نگیره...به محض جوش اومدن, آبلیمو بزنید...فقط چند ثانیه وقت میبره که شیر شروع به بریدن میکنه....اینجا زود از روی حرارت برش دارید و توش یخ ها رو بریزید...

    1 دقیقه به همین حالت بمونه و بعد توی تنظیفی که در آبکشی گذاشتید, خالیش کنید...آب روش بگیرید که باقی ترش مزه ای آبلیموی اضافه شده ازش بره بیرون....

    بعد تنظیف و گره بزنید و بزارید یه جایی آویزون شه تا خوب اضافی آب موجود ازش خارج بشه...وقتی خوب بدون آب شد, بعد اونو توی دستتون گلوله کنید و دوباره توی تنطیف قرار بدید و روشو با یه جسم سنگین پرس کنید ....بعد از حدود 1 ساعت, پنیرتون اماده است



    منبع: www.indiansimmer.com
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    4 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 18 دی 91), Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), reyhaan (دوشنبه 18 دی 91), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  8. #8


    تاریخ عضویت
    11 اردیبهشت 1391
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    3,931
    محبوبیت
    8643
    تشکر کرده
    15,436
    تشکر شده :12,846 بار در3,717 پست
    مرسی پرناز جون
    دوستان لطفا اگه میشه بیاین بگین تو کدوم غذاها از چه پنیرایی استفاده میکنین؟
    جایگزین هم دارن یا نه؟
    مثلا واسه پیتزا کدوم بهتره یا لازانیا و.....
    مهررود همین نزدیکها است....




    2 کاربر زیر از دوست گرامی reyhaan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 18 دی 91), راحله (دوشنبه 18 دی 91)

  9. #9


    تاریخ عضویت
    28 فروردین 1391
    سن
    26
    نوشته ها
    4,203
    محبوبیت
    9843
    تشکر کرده
    17,730
    تشکر شده :15,064 بار در3,937 پست
    ریحون من گودا میزنم تو لازانیا
    تو پیتزا هم خوشمزه میشه
    من تو لوبیا پلو پنیر پارمیزان میریزممم اووووووووووم
    موتزالا هم استفاده کردم
    این پنیر ریو هم خوردم ولی خوشم نیومده زیاد ازش
    انسان چیزی نیست جز اراده ....و من تجسم اون اراده ام....


    3 کاربر زیر از دوست گرامی راحله عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 18 دی 91), Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), reyhaan (دوشنبه 18 دی 91)

  10. #10


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,765
    محبوبیت
    6859
    تشکر کرده
    10,841
    تشکر شده :17,231 بار در5,388 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    من پیتزا رو فقط با پنیر مخصوص خودش یعنی همون موزارلا درست میکنم
    لایه زیرش یه پنیر پروسس میزنم که اونم از محصولات کاله است

    پنیر گودا برای ساندوچ و همبرگر
    بعضی وقتا هم خود پنیر گودا رو بدون هیچ چیز اضافه ای میزارم تو نون اسنک و میره تو اسنک ساز و یه خوراکی خوشمزه میشه
    البته من گودا رو خالی خای هم دوست دارم
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    3 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (سه شنبه 19 دی 91), Narineh (چهارشنبه 12 تیر 92), راحله (سه شنبه 19 دی 91)

 

 
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که از این موضوع بازدید کرده اند : 5 کاربر

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •