آخرين ارسال ها
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23
  1. #1


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,232
    محبوبیت
    7491
    تشکر کرده
    11,183
    تشکر شده :17,717 بار در5,551 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    انواع آیسینگ

    رویال آیسینگ Royal Icing

    منبعش هم که تو عکس ها مشخصه

    این کرم برای طراحی روی کیک و بیسکویت و شیرینی ها بکار می ره .خیلی راحت درست می شه و وقتی در معرض هوا قرار می گیره سریع خشک می شه.این کرم در واقع همون شکوفه های قندی هست که خود شما براحتی می تونید اونا رو درست کنید .می تونین چندین سال هم نگه دارین دقیقا" مثل قنده . من معمولا" اشکال مختلف اونو درست می کنم و موقع تزئین دسر و کیک و شیرینی هام به دادم می رسن .
    مواد لازم :
    سفیده تخم مرغ ۲ عدد
    پودر قند ۴۰۰ گرم(اگه می خواید کرم لطیفی داشته باشید سعی کنید پودر قندتون کاملا" آسیاب شده باشه )
    رنگ خوراکی ( اگه رنگ قرمز و زرد نياز داشته باشم از آب لبو و زعفران استفاده مي كنم )

    طرز تهیه :

    ابتدا سفیده تخم مرغ رو با همزن انقدر هم می زنیم که جای پره های همزن روی اونا بمونه طوری که اگه ظرف رو برگردونید سفیده ها از ظرفتون نریزن .

    بعد آروم آروم پودر قند را اضافه می کنیم و مجددا" هم می زنیم .

    پس از اینکه کرم آماده شد اونا رو توی کاسه های کوچیک می ریزیم و با خلال دندون به هر کدوم مقدار خیلی کمی رنگ اضافه می کنیم ( اين كرم رنگ پذيريش زياده بخاطر همون از مقدار كم شروع كنيد) .

    می تونید از ماسوره با اشکال مختلف استفاده کنید و کیک یا بیسکویت تون رو تزیین کنید یا کرم رو داخل نایلون بریزید و سر نایلون رو با قیچی برش بدین ( حواستون باشه که برشتون خیلی کوچیک باشه چون قراره ظریف کاری انجام بدین ) .

    یک تجربه : توی دستورات مختلف یه قاشق چایخوری آبلیمو به سفیده تخم مرغ اضافه می کنن و همراه با سفیده هم می زنن . به این علت آبلیمو اضافه می شه که فرم دهی کرم رو بالا ببره (یعنی کرم بهتر فرم می گیره ) .البته بدون آبلیمو هم من انجام می دم و خوب جواب می ده.
    این عکس رو بخاطر این گرفتم که ببینید کرم آنقدر خوب فرم گرفته که با برگردوندن ظرف باز هم نمی ریزه .


    نکته : اگه می خواید کرم تون خیلی فرم بگیره و برای روی کیک استفاده می کنید همین مقدار مواد بالا رو اجرا کنید یعنی ۲ تا سفیده تخم مرغ ( اندازه تخم مرغ ها متوسط هست نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ) و ۴۰۰ گرم پودر قند . ولی اگه می خواید برای روی شیرینی استفاده کنید پس بهتره کرمتون کمی رقیق تر باشه تا راحت تر روی شیرینی تون پایپینگ ( دنبال معادل فارسی می گشتم که پشیمون شدم آخه معنی اون توی فارسی می شه لوله کشی پس بهتره همون پایپینگ رو استفاده کنیم ) بشه. خوب دو راه حل داریم اول اینکه همین دستوری که گفته شده رو استفاده کنیم بعدا" آخر سر اندازه خیلی کم آب به رویال آیسینگمون اضافه کنیم ( از مقدار خیلی کم شروع کنید به اضافه کردن آب) روش دوم اینه که مقدار پودر قند رو کمتر کنید مثلا" ۳۵۰-۳۰۰ گرم و وقتی غلظت مورد نظرتون بدست اومد دیگه هم نزنید (من معمولا" این روش رو استفاده می کنم و خوب هم جواب گرفتم ).
    یه نکته دیگه هم اضافه کردن اسانسهاست شما می تونید اسانسهای مختلف مثل وانیل یا اسانس بادام و ... اضافه کنید ( البته اسانس بی رنگ ).

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    10 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (چهارشنبه 01 آبان 92), AbiAseman (پنجشنبه 26 بهمن 91), ADMIN (یکشنبه 08 بهمن 91), Mahshid (شنبه 25 آبان 92), marjun (جمعه 18 اسفند 91), Narineh (یکشنبه 08 بهمن 91), reyhaan (یکشنبه 08 بهمن 91), saraa (یکشنبه 08 بهمن 91), shahrzad2417 (یکشنبه 08 بهمن 91), رهــــــــا (یکشنبه 08 بهمن 91)

  2. #2


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,232
    محبوبیت
    7491
    تشکر کرده
    11,183
    تشکر شده :17,717 بار در5,551 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    توضیحات بهتر و کامل تر از شف طیبه





    رویال آیسینگ Royal Icing از کرم های پرکاربرده که در تزئین بیسکوییت ها ، کیکها ، کاپ کیکها و هر چیز دیگه ای که فکر کنید به کار میره! این گلهای ترافلی که در بسته های 10 تایی به قیمت خون پدرشون میفروشند هم از همین رویال آیسینگ درست میشه! و یا این قند های خوشگل موشگل که یه دونه گل کوچولوی رنگ رنگی روشون هست هم باز از همین رویال آیسینگ خودمون ساخته شده که اگه حسش بود یه روزی روزگاری بهتون یاد میدم که موقعی که جلو مهموناتون چای میگیرید؛ بگید: " آره این قندها رو هم خودم درست کردم" ! بعد همه فکشون بیافته و بگن : " نــــــــــــــــــــــه "







    رویال آیسینگ از سفیده تخم مرغ و پودر شکر تشکیل شده و در مجاورت هوا سریعا خشک میشه. یعنی بعد از اینکه بیسکوییت هاتون رو تزئین کردید مثل خود بیسکوییت سفت و ترد میشه و برعکس کرمهای دیگه چون توش کره یا خامه نیست، احتیاجی به نگهداری در یخچال نداره و میتونید تا ابد نگهش دارید ( البته زودتر از "تا ابد" خورده میشه)



    من دو سفیده تخم مرغ رو با 1 ق چ آبلیمو و 1 ق چ وانیل هم زدم تا کاملا کف کرد . ( همینقدر که کف کنه و مثل تصویر بالا بشه کافیه)







    حالا پودر شکر رو اضافه میکنیم. من 1 لیوان ریختم ولی در رسپی اصلی 3 لیوان اومده. بسته به بزرگی یا کوچکی تخم مرغها و یا تراکم پودر شکر در لیوان، شما باید شکر رو کم و زیاد کنید. باید اینقدر بریزید که آیسینگ کاملا غلیظ بشه ( شکر رو تا اونجایی که امکان داره خوب آسیاب کنید تا نرم نرم بشه تا آیسینگتون زبری نداشته باشه و یکنواخت و لطیف بشه). خوب حالا رویال آیسینگ شما آماده ست! به همین سادگی در کمتر از 5 دقیقه! حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.






    تزئین، قشنگش خوبه...از همه رنگش خوبه!


    پس حالا چگونگی رنگ کردن آیسینگ رو یاد بگیرید. ابتدا یکی دو قاشق آیسینگ توی ظرف های کوچک بریزید و با یک خلال دندون که توی شیشه رنگ فروکردید آیسینگتون رو رنگ کنید







    من چون تصمیم دارم توی این هفته شیرینی های مخصوص ولنتاین رو آموزش بدم از ترکیب بندی مختلف قرمز استفاده کردم. برای اینکار ، در کاسه اولی یک خلال دندون، در دومی دو تا ، در سومی سه تا....خلاصه از صورتی روشن تا قرمز تیره رو ( فقط با یه رنگ قرمزی که داشتم) به این شکل تولید کردم. در انتها هم یه خلال دندون در رنگ آبی زدم و یه رنگ بنفش بدست آوردم.







    خوب تا اینجای کار ، رنگامیزی آیسینگ هم تموم شده. حالا یه مدل پایپینگ خیلی ساده بهتون یاد میدم که نیاز به قیف و ماسوره نداشته باشید. برای اینکار یه تیکه کاغذ روغنی مربع شکل رو از قطر نصف کنید تا مثلث بشه.







    گوشه راست رو به راس پایین برسونید








    گوشه چپ نیز به همین شکل. حالا بپیچونیدش تا قیف بشه






    لبه اضافی بالای قیف رو به پشت برگردونید






    حالا توی قیف رو از رویال آیسینگ پر کنید







    لبه قیف رو فشار بدید تا آیسینگ به سر قیف هدایت بشه. حالا تهش رو بپیچید. آیسینگ شما آماده پایپینگه! فقط نوکش رو ،اگه تصمیم دارید کار ظریفی انجام بدید، نچینید .



    اصلا نترسید ، رویال آیسینگ بعد از خشک شدن مثل قند میشه و طعم و بوی سفیده تخم مرغ هم نمیده!
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    7 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (چهارشنبه 01 آبان 92), ADMIN (چهارشنبه 01 آبان 92), Mahshid (شنبه 25 آبان 92), marjun (جمعه 18 اسفند 91), Narineh (جمعه 18 اسفند 91), shahrzad2417 (چهارشنبه 01 آبان 92), رهــــــــا (چهارشنبه 01 آبان 92)

  3. #3


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    5,835
    محبوبیت
    11823
    تشکر کرده
    5,816
    تشکر شده :13,988 بار در4,592 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    آیسینگ کدوحلوایی

    یک سوم پیمانه پوره کدوحلوایی
    نصف ق چایخوری دارچین
    1 ق چایخوری و 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
    نصف قاشق غذاخوری شکر
    کمی نمک

    اگر کره بادام زمینی سفت است کمی به آن حرارت دهید تا نرم شود سپس تمامی مواد را داخل غذاساز خوب هم بزنید.

    4 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (چهارشنبه 01 آبان 92), Mahshid (شنبه 25 آبان 92), Narineh (چهارشنبه 01 آبان 92), رهــــــــا (چهارشنبه 01 آبان 92)

  4. #4


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    5,835
    محبوبیت
    11823
    تشکر کرده
    5,816
    تشکر شده :13,988 بار در4,592 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    آیسینگ موز

    موز متوسط 1 عدد
    کره بادام زمینی 2 تا 4 قاشق غذاخوری
    کمی دارچین


    همه این مواد را در غذاساز مخلوط کنید. بهتر است حداقل یک ساعت انرا در یخچال قرار دهید و بعد استفاده کنید.
    3 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    AbiAseman (یکشنبه 26 آبان 92), Mahshid (شنبه 25 آبان 92), parnaz (شنبه 25 آبان 92)

  5. #5


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,232
    محبوبیت
    7491
    تشکر کرده
    11,183
    تشکر شده :17,717 بار در5,551 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    نوشین جون این بیشتر شبیه موس موز نیست ؟
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    3 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (شنبه 25 آبان 92), AbiAseman (یکشنبه 26 آبان 92), Mahshid (شنبه 25 آبان 92)

  6. #6


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,232
    محبوبیت
    7491
    تشکر کرده
    11,183
    تشکر شده :17,717 بار در5,551 پست
    نوشته های وبلاگ
    10

    تزیین کیک با آیسینگ
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    2 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    AbiAseman (یکشنبه 26 آبان 92), Mahshid (شنبه 25 آبان 92)

  7. #7


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    5,835
    محبوبیت
    11823
    تشکر کرده
    5,816
    تشکر شده :13,988 بار در4,592 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    نقل قول نوشته اصلی توسط parnaz نمایش پست ها
    نوشین جون این بیشتر شبیه موس موز نیست ؟

    پرناز جون البته میشه اینو خالی هم مصرف کرد ولی توی سایتی که من دستورش رو برداشتم به عنوان ایسینگ و تزیین کیک این مورد رو اموزش داده بود..... دقیقا مثل عکس.
    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    Mahshid (شنبه 25 آبان 92), parnaz (شنبه 25 آبان 92)

  8. #8


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,232
    محبوبیت
    7491
    تشکر کرده
    11,183
    تشکر شده :17,717 بار در5,551 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    5 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (یکشنبه 26 آبان 92), AbiAseman (یکشنبه 26 آبان 92), Mahshid (شنبه 25 آبان 92), Narineh (یکشنبه 26 آبان 92), Nazi (شنبه 25 آبان 92)

  9. #9


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    5,835
    محبوبیت
    11823
    تشکر کرده
    5,816
    تشکر شده :13,988 بار در4,592 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    کره 125 گرم

    پودر شکر 480 گرم

    شیر 2 قاشق سوپخوری

    اسانس نعناع نصف قاشق چایخوری

    رنگ سبز خوراکی به مقدار کافی

    کره را با همزن برقی بزنید . تا کاملاً نرم شود . سپس پودر شکر را بتدریج به آن اضافه کنید کره به زدن اداه دهید تا تمام پودر شکر جذب گردد . در نهایت شیر ، اسانس و رنگ کافی را اضافه کنید . کرم برای مصرف آماده است .


  10. #10


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    5,835
    محبوبیت
    11823
    تشکر کرده
    5,816
    تشکر شده :13,988 بار در4,592 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    مواد لازم برای كرم نعنا


    • كره: 150 گرم
    • پودرشكر: 500 گرم
    • شیر: 3 قاشق سوپ‌خوری
    • اسانس نعنا: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
    • رنگ سبز خوراكی: به مقدار لازم


    كره را با همزن برقی بزنید تا كاملا نرم شود سپس پودر شكر را به‌تدریج به آن اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشكر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه كنید.

 

 
صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که از این موضوع بازدید کرده اند : 10 کاربر

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •