آخرين ارسال ها
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
  1. #1


    تاریخ عضویت
    22 مرداد 1391
    نوشته ها
    1,012
    محبوبیت
    4976
    تشکر کرده
    1,716
    تشکر شده :4,276 بار در1,005 پست

    شيريني آلماني(مشهدي)

    مواد لازم:
    پودر قند ........................ 100 گرم
    روغن جامد .................... 300 گرم
    شربت بار یا عسل گرم..... 60 گرم
    شير ............................. 60 گرم
    وانيل ............................ يك چهارم قاشق چايخوري
    تخم مرغ ....................... 1 عدد
    آرد ............................... 600 گرم يا 570 گرم آرد + 30 گرم شير خشك قنادي
    مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مفدار لازم

    طرز تهيه
    :

    1 - روغن و پودر قند را با همزن ميزنيم تا نرم و پوك و حجم دار شود.








    2 - به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن كافيست .







    3 – آرد و ( شير خشك ) رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشترخمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه






    خمير را یکی دو ساعت در نايلون و در يخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد
    .
    بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنيد




    * خمير شيريني را در سيني فر چيده و وسط نصف شيريني هاي قالب خورده را با ته ماسوره يا هر وسيله اي ديگري كه بتوانيد در شيريني حفره اي ايجاد كنيد برداريد
    .



    سيني حاوي خمير شيريني را به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد و زير شيريني ها كمي رنگ بگيريد

    * بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد
    .(من از اونجا كه خيلي خسته بودم فقط چند تا براي نمونه تزئين كردم بقيه اش مون براي امروز )







    منبع دستور:روزمنو دستور از مهرانه عزيز







    میرم به جایی که دیگه هیچ غمی نیست
    نیازی به بستن بارو بندیل نیست
    میرم به جایی که نمونده باقی
    هیچ گونه راهی، برای برگشت



    8 کاربر زیر از دوست گرامی Nazi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (سه شنبه 06 اسفند 92), ADMIN (دوشنبه 21 اسفند 91), Mah (دوشنبه 21 اسفند 91), Mahshid (دوشنبه 21 اسفند 91), MiNA (سه شنبه 06 اسفند 92), Narineh (دوشنبه 21 اسفند 91), parnaz (شنبه 26 اسفند 91), رهــــــــا (شنبه 26 اسفند 91)

  2. #2


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    نوشته ها
    5,288
    محبوبیت
    10288
    تشکر کرده
    14,886
    تشکر شده :18,261 بار در4,976 پست
    به به دست گلت درد نکنه

    نازی جونم با این مقدار مواد و با توجه به سایز قالبت چند تا شیرینی شد؟
    اینکه بدانی حتی فقط یک نفر؛
    با بودن تو، ساده تر نفس کشیده است.
    یعنی تو موفق شده ای...
    5 کاربر زیر از دوست گرامی Narineh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 21 اسفند 91), Mahshid (یکشنبه 27 اسفند 91), parnaz (شنبه 26 اسفند 91), رهــــــــا (شنبه 26 اسفند 91), راحله (یکشنبه 27 اسفند 91)

  3. #3


    تاریخ عضویت
    22 مرداد 1391
    نوشته ها
    1,012
    محبوبیت
    4976
    تشکر کرده
    1,716
    تشکر شده :4,276 بار در1,005 پست
    عزيزم

    با مواد دستور

    تقريبا يك كيلو و يه خورده بيشتر شيريني خواهي داشت

    من نشمردم تعدادش رو

    چون هم قالب كوچيك و هم قالب بزرگ تر زدم






    میرم به جایی که دیگه هیچ غمی نیست
    نیازی به بستن بارو بندیل نیست
    میرم به جایی که نمونده باقی
    هیچ گونه راهی، برای برگشت



    6 کاربر زیر از دوست گرامی Nazi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 21 اسفند 91), Mahshid (یکشنبه 27 اسفند 91), Narineh (دوشنبه 21 اسفند 91), parnaz (شنبه 26 اسفند 91), رهــــــــا (شنبه 26 اسفند 91), راحله (یکشنبه 27 اسفند 91)

  4. #4


    تاریخ عضویت
    22 مرداد 1391
    نوشته ها
    1,012
    محبوبیت
    4976
    تشکر کرده
    1,716
    تشکر شده :4,276 بار در1,005 پست
    تزئين شده ها براي خودم و خواهر هاي گرامي:
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده






    میرم به جایی که دیگه هیچ غمی نیست
    نیازی به بستن بارو بندیل نیست
    میرم به جایی که نمونده باقی
    هیچ گونه راهی، برای برگشت



    9 کاربر زیر از دوست گرامی Nazi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (سه شنبه 06 اسفند 92), ADMIN (چهارشنبه 07 اسفند 92), Mahshid (یکشنبه 27 اسفند 91), MiNA (سه شنبه 06 اسفند 92), Narineh (شنبه 26 اسفند 91), parnaz (شنبه 26 اسفند 91), reyhaan (شنبه 26 اسفند 91), رهــــــــا (شنبه 26 اسفند 91), راحله (یکشنبه 27 اسفند 91)

  5. #5


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    6,250
    محبوبیت
    7511
    تشکر کرده
    11,205
    تشکر شده :17,759 بار در5,567 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    دستور شیرینی مربایی از مطبخ رویا




    مواد لازم:

    کره :۲۲۵گرم
    آرد:۵۰۰-۵۵۰ گرم بسته به سایز تخم مرغ
    پودر شکر :۲۵۰ گرم
    وانیل :یک قاشق چای خوری
    تخم مرغ :۲ عدد
    مواد برای تزیین:
    مربا از هرنوع که دوست دارید
    پودر پسته
    شکلات رنده شده
    خلال بادام خلال پسته
    شکلات تخته ای آب شده که با نسبت مساوی با خامه مخلوط شده باشد
    طرز تهیه :
    ابتدا کره ای که در دمای اتاق آب شده باشد وپودر شکرو وانیل را یک ربع می زنیم تا کاملأ سفید وکشدار شود وبعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر تخم مرغ ۵ دقیقه می زنیم .









    سپس همزن راکنار می گذاریم وآرد را کم کم اضافه می کنیم تا تبدیل به یک خمیر نرم شود که به دست هم نچسبد.
    نکته:بهتر است که ابتدا ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کنیم وبعد اگر خمیر هنوز به دست می چسبد ۵۰ گرم را کم کم اضافه می کنیم ونباید از این بیشتر شود.
    سپس خمیر حدود ۲-۳ ساعت در کیسه فریزر می گذاریم ودر یخچال استراحت می دهیم تا سفتر شود وانسجام پیدا کند.

    حالا خمیر را با وردنه به قطر حدود ۴-۵ میلیمتر باز می کنیم وبه هر شکلی که دوست داشتیم قالب می زنیم.

    ودر حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم.فقط زیر شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.شیرینی ها را می گذاریم خنک شود وسپس تزیین می کنیم.
    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟



    3 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (پنجشنبه 08 اسفند 92), Narineh (شنبه 15 شهریور 93), Nazi (پنجشنبه 08 اسفند 92)

  6. #6


    تاریخ عضویت
    1 تیر 1393
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    34
    محبوبیت
    176
    تشکر کرده
    138
    تشکر شده :83 بار در33 پست
    شیرینی المانی (مشهدی)

    رسپي اين بيسكوئيت از هما جانم در روز منو هستش:


    زرده تخم مرغ پخته شده 2 عدد

    آرد 150 گرم

    پودر قند 50 گرم

    کره نرم شده 75
    گرم

    وانیل 1/8 ق چ

    زرده تخم مرغ را با رنده یا چنگال نرم کنید.سپس با پودر قند مخلوط کرده وبا همزن کمی بزنید.حالا کره نرم شده و وانیل را به موادمون اضافه میکنیم وبا همزن 2 دقیقه میزنیم.آردد را روی مواد الک کرده و با نوک انگشتان ورزمیدهیم.خمیر را با وردنه به قطر 4 میلیمتر باز کرده و قالب میزنیم.در فر 160 درجه به مدت 15 دقیقه میپزیم تا اطراف شیرینی کمی طلایی شود.

    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    2 کاربر زیر از دوست گرامی باران78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (شنبه 15 شهریور 93), Narineh (شنبه 15 شهریور 93)

 

 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که از این موضوع بازدید کرده اند : 11 کاربر

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •