آخرين ارسال ها
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
  1. #1


    تاریخ عضویت
    21 آبان 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    32
    نوشته ها
    1,086
    محبوبیت
    3485
    تشکر کرده
    1,941
    تشکر شده :4,378 بار در1,031 پست

    انواع دسر با بستني

    این دسر خوشمزه رو تو پاییز می تونید آماده کنید.



    مواد لازم:
    بستنی ساده
    انار دانه شده
    آب انار
    ژله ی انار

    اول دونه های انارو توی ظرفتون می ریزید تا نیمه ظرف رو پر می کنید و ژله ی انارو که مطابق معمول آماده کردید توی اون میریزید . ژله کقدارش زیاد نباشه همونقدر که بین دونه هارو پر کنه و در همون حد نصفه ی ظرف تقریبا بمونه کافیه . می ذارید توی یخچال تا خنک بشه . وقتی کاملا بست بستنی ساده که تهیه کردید رو به صورت توپ چند عدد روی اون می چیندی و در آخر هم روش یه مقدار آب انار می ریزید . واسه تزیین روش هم می تونید از دونه های انار به مقدار کم استفاده کنید



    7 کاربر زیر از دوست گرامی saraa عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), ADMIN (جمعه 30 فروردین 92), magnolia2467 (جمعه 30 فروردین 92), Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92), Nazi (شنبه 31 فروردین 92), رهــــــــا (جمعه 30 فروردین 92), راحله (پنجشنبه 30 خرداد 92)

  2. #2


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4

    پای بستنی

    بيسکويت شکلاتي / 300 گرم
    کره ذوب شده / ۸۰ گرم
    شير / 1 قاشق سوپخوري
    بستني وانيلي / 1 ليتر
    کره بادام زميني / 375 گرم سس شکلات برای تزیین

    طرز تهيه :


    قالب پاي 24 سانتي متري را ( بهتر است از نوعي باشد که کف آن از ديواره جدا شود ) چرب کنيد . بيسکويت را پودر کرده با کره ي آب شده و شير مخلوط کنيد و مواد فوق را کف قالب به صورت فشرده بريزيد . بستني را از فريز خارج کنيد تا در دماي معمولي نرم شود کره ي بادام زميني را با بستني مخلوط کرده و داخل قالب روي پودر بيسکويت پهن کنيد . قالب را در فريزر قرار دهيد تا بستني کاملاً ببندد و با سس شکلات تزیین کنید.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    6 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92), M E H R (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92), Narineh (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92), reyhaan (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92), مهنازی (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), راحله (پنجشنبه 30 خرداد 92)

  3. #3


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4

    دسر بستنی رنگین

    مواد لازم برای هشت نفر:

    رنگبندی این دسر به دلخواه شماست.

    مقدار کمی روغن فقط برای چرب کردن

    بستنی پسته‌ای یا وانیلی: 2 پیمانه

    بستنی توت فرنگی: 2 پیمانه

    بستنی شکلاتی: یک لیتر

    روش تهیه:

    • کف یک قالب بستنی را کمی چرب کنید و درون آن یک ورق نایلونی قرار دهید.( روغن، کمک می‌کند تا نایلون بهتر به کف قالب بچسبد).

    • بستنی توت فرنگی را از درون فریزر بیرون آورید و بگذارید با حرارت اتاق کمی نرم شود( برای این کار می‌توانید بستنی را به مدت 30 ثانیه با قدرت حداکثر در مایکروویو حرارت دهید) سپس بستنی را در کف قالب پهن کنید و روی آن را صاف کنید و دوباره آن‌ را درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.

    • مراحل فوق را روی بستنی‌های دیگر نیز تکرار کنید و با اضافه کردن هر لایه جدید، آن را درون فریزر قرار دهید.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    4 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92), Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92), تاشا (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), راحله (پنجشنبه 30 خرداد 92)

  4. #4


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4

    بستنی موزی ----- بسیار آسان

    مواد لازم: فقط موز به تعداد نفرات

    طرز تهیه:
    موزهای پوست کنده را حلقه حلقه خرد کنید و چند ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس آنها را در مخلوط کن ریخته و چند دقیقه هم بزنید. موزها ابتدا خرد شده و بعد کاملا بستنی مانند میشوند. برای بهتر شدن طعم بستنی میتوانید هنگام هم زدن به آن مقداری کره بادام زمینی اضافه کنید و با شکلات رنده شده و گردو خرد شده تزیین کنید.

    7 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), Mahshid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), Narineh (چهارشنبه 29 خرداد 92), parnaz (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), saraa (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), مهنازی (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), راحله (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

  5. #5


    تاریخ عضویت
    27 فروردین 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    30
    نوشته ها
    5,772
    محبوبیت
    6884
    تشکر کرده
    10,844
    تشکر شده :17,258 بار در5,394 پست
    نوشته های وبلاگ
    10
    منم یه جور بستنی موزی بلدم
    موز رو له میکنیم
    پودر پسته نارگیل و گردو ... روش میریزیم با پودر کاکائو میزاریم تو فریزر تا یخ ببنده
    بعد با چنگال میزنیمش تا حالت یخ زده اش یکدست بشه
    عسل رو ش میریزیم و سرو میکنیم
    سنگها شاید ولی گنجشکها هیچ وقت مفت نبودند ,قلبشان همیشه می تپید ......


    8 کاربر زیر از دوست گرامی parnaz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), ADMIN (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), Mahshid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), Narineh (چهارشنبه 29 خرداد 92), Nazi (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), saraa (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), مهنازی (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), راحله (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

  6. #6


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    500 میلی لیتر بستنی وانیلی
    175 گرم شکلات
    10عدد بیسکوییت دایجستیو
    4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل


    بستنی را از فریزر خارج کنید تا در دمای اتاق نرم شود. شکلات را روی بخار آب ذوب کنید. روی بیسکوییتها شکلات ذوب شده بمالید و پودر نارگیل بپاشید و 5 دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس خارج کرده روی 5 عدد از بیسکوییتها 1 اسکوپ بستنی بگذارید و بیسکوییت دیگری را روی آن قرار دهید. ( مثل ساندویچ ) و فورا سرو کنید.

    4 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 29 اردیبهشت 92), derakhshan (دوشنبه 30 اردیبهشت 92), Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92), saraa (شنبه 04 خرداد 92)

  7. #7


    تاریخ عضویت
    21 آبان 1391
    محل سکونت
    اصفهان
    سن
    32
    نوشته ها
    1,086
    محبوبیت
    3485
    تشکر کرده
    1,941
    تشکر شده :4,378 بار در1,031 پست
    منم این دسر بستنی موزی دستور نوشین جونو درست کردم . عالی بود . فکر نمیکردم اینقدر مثل بستنی بشه . شوهرم که خیلی خوشش اومد . باورش نمیشد فقط موز باشه . و تا آخرشم خورد. من با سس شکلات و گردوی خرد شده تزیینش کردم
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده



    5 کاربر زیر از دوست گرامی saraa عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    * Nooshin * (یکشنبه 05 خرداد 92), ADMIN (شنبه 04 خرداد 92), Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92), Narineh (سه شنبه 16 مهر 92), راحله (پنجشنبه 30 خرداد 92)

  8. #8


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    بستنی پنیر خامه ای و توت فرنگی

    • تعداد: 8 عدد
    • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
    • زمان انجماد: 4 ساعت و 30 دقیقه

    مواد لازم

    • 2 پیمانه توت فرنگی
    • 110 گرم پنیر خامه ای نرم شده
    • یک پیمانه شیر
    • یک پیمانه خامه پف کرده
    • نصف پیمانه شکر
    • یک قاشق چایخوری وانیل
    • نصف قاشق چایخوری بادام پوست کنده ( در صوزت تمایل )
    • رنگ غذای قرمز
    • بادام برشته و خرد شده

    طرز تهیه

    1. توت فرنگی ها را داخل کاسه بریزید و پوره کنید. آن را کنار بگذارید.
    2. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای با هم زن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. نصف پیمانه شیر را اضافه کنید و تا زمانیکه کاملا به هم مخلوط شوند آن را هم بزنید. پوره توت فرنگی ها، شیر، خامه پرچرب، شکر، وانیل، بادام پوست کنده و رنگ غذای قرمز را اضافه کنید. آنها را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
    3. در لیوان های بستنی بریزید و حدود 4.5 ساعت داخل فریزر بگذارید. پیش از سرو، بادام های خرد شده را روی بستنی بریزید.

    6 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (سه شنبه 29 مرداد 92), Mah (چهارشنبه 29 خرداد 92), Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92), Narineh (چهارشنبه 29 خرداد 92), shahrzad2417 (چهارشنبه 29 خرداد 92), راحله (پنجشنبه 30 خرداد 92)

  9. #9


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    بستنی سوخاری


    • پودر نشاسته گل 1/4 پيمانه
    • شير سه قاشق غذاخوري
    • بستني وانيلي به ميزان لازم
    • آرد سوخاري نصف پيمانه
    • روغن مايع به ميزان لازم
    • شكر شش قاشق غذاخوري
    • خامه پنج قاشق غذاخوري



    نشاسته و شير را با هم مخلوط مي‌‌كنيم تا به سفتي فرني شود. بستني را طوري گرد مي‌‌كنيم تا به اندازه يك نارنگي در بيايد. بعد آنها را در مخلوط نشاسته و شير مي‌‌غلتانيم تا يك لايه روي آن پوشانده شود و بعد آن را در پودر سوخاري بدون ادويه مي‌‌غلتانيم تا تمام سطح آن پوشانده شود و به مدت 45 دقيقه در فريزر قرار مي‌‌دهيم. سپس آنها را در ظرف كوچكي در روغن داغ شده طوري قرار مي‌‌دهيم كه سطح آن را بپوشاند و حدود سه دقيقه در آن مانده و سريعا آن را در فريزر گذاشته تا سفت شود. طرز تهيه سس بستني:

    شكر را روي حرارت ملايم آب مي‌‌كنيم تا طلايي شود، سپس خامه را به صورت بن‌ماري در شكر حل مي‌‌كنيم و در هنگام سرو، سس را روي بستني مي‌‌ريزيم.
    3 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (سه شنبه 29 مرداد 92), Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92), سنجاقک (سه شنبه 29 مرداد 92)

  10. #10


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    4,216
    محبوبیت
    9739
    تشکر کرده
    5,036
    تشکر شده :11,106 بار در3,493 پست
    نوشته های وبلاگ
    4

    دسر بستنی کاراملی

    1 بسته پودر کیک شکلاتی
    شکلات ذوب شده مخلوط با خامه به میزان لازم
    بستنی با طعم کارامل 3 قاشق غذاخوری
    مغز گردو خرد شده نصف پیمانه

    کیک را طبق دستور روی جلد آن بپزید. روی آنرا خامه شکلاتی بکشید و سپس با بستنی و مغز گردو آنرا پوشش دهید.

    کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    Mahshid (دوشنبه 15 مهر 92)

 

 
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که از این موضوع بازدید کرده اند : 10 کاربر

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •