آخرين ارسال ها
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: سوفله ها

  1. #1


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4

    سوفله ها

    گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
    تخم مرغ کامل: ۴ عدد
    سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
    کره: ۵۰ گرم
    قارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرم
    پنیر: ۲۰۰ گرم
    شیر: ۲ لیوان
    آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل: به مقدار کافی
    خردل: یک قاشق مرباخوری


    طرز تهیه

    کره را روی حرارت آب کرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا سس صاف و یک دست شود، اگر گلوله شد از صافی رد کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه کنید، خردل را هم اضافه کرده و پس از چند جوش، شعله را خاموش کنید، ۶ عدد سفیده را خوب زده تا مثل پنبه شود، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مایه شیر و زرده مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در آخر با سفیده مخلوط کرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی که قبلا" چرب کرده اید بریزید، مایه باید ظرف را پر کند، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت ۴۰۰ درجه قرار دهید. سوفله بهتر است ۴۵ دقیقه در فر باشد و شما می‌توانید برای این که سوفله لطیف تر طبخ شود آن را به طریقه بن ماری آماده کنید، (بن ماری یعنی پختن روی آب، در ظرف بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید).

    کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  2. #2


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    مواد لازم برای تهیه سوفله:
    - 500 گرم گوشت چرخ کرده
    - 2 کیلوگرم بادمجان
    - یک عدد پیاز درشت
    - یک تا 2 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل)
    - 100 گرم پنیر پیتزای رنده‌شده
    - روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
    - نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار مورد نیاز
    طرز تهیه:
    1 - ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه ببرید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و کناری بگذارید.
    نکته: نمک باعث می‌شود هم تلخی بادمجان گرفته شود و هم‌هنگام سرخ شدن، بادمجان‌ها حداقل روغن ممکن را جذب کنند.
    2 - در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. پس از آنکه تمام بادمجان‌ها را سرخ کردید، آنها را به ظرف دیگری منتقل کرده و کناری بگذارید.
    3 - پیاز را پوست کنده و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌کرده، رنده کنید؛ بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید. حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.
    نکته: شما می‌توانید به جای رنده‌کردن پیاز داخل گوشت چرخ‌کرده، آن را به صورت دلخواه خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد. در ضمن، اگر می‌خواهید به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است. پس از آن، نوبت به درست کردن سس سفید است.

    کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  3. #3


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    مواد لازم :
    سیب زمینی : 4 عدد بزرگ
    گوشت چرخ کرده : 200 گرم
    پیاز : 1 عدد بزرگ
    قارچ : 1 عدد
    پنیر پیتزا : 170 گرم
    سیر : 1 حبه
    رب : 2 قاشق غذاخوری
    زردچوبه و فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم


    طرز تهیه :
    سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.
    پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با زردچوبه کمی تفت دهید.
    سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید.
    رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.
    یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.
    سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر ...

    فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.




    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 16 تیر 92), رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  4. #4


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    سیب زمینی=2 تا 3 عدد بزرگ

    گوجه فرنگی= 2 عدد بزرگ

    پیاز= 1 عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی= 1 قاشق غذاخوری

    کلم بروکلی= 400 گرم

    سینه مرغ= 300 گرم

    Saure sahne خامه مخصوص غذا یا خامه ترش= 300 گرم

    پنیر پیتزا= 200 گرم

    نمک و فلفل= به مقدار لازم

    روغن=1 قاشق غذاخوری
    سیب زمینی ها را آپز کرده و پوست آنها را بگیرید و مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید.

    بروکلی را هم قسمت بالا را از پایین جدا کنید و درون آب و نمک 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و درون آبکش ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آبش برود و کنار بگذارید.

    سینه ها را به اندازه نصف بند انگشت و نه باریک و نه ضخیم خرد کرده و با 1 عدد پیاز که خلالی شکل خرد شده و 1 حبه سیر خرد شده و گوجه های متوسط خرد شده و کمی زردچوبه و رب سرخ کنید و کنار بگذارید

    ظرف مناسبی که بشود داخل فر گذاشت را بردارید و اول مرغ و بعد کلم بروکلی و بعد هم سیب زمینی ها گذاشته و بعد هم خامه را روی موادمان میریزیم و کمی فلفل سیاه و قرمز و نمک ریخته و در آخر پنیر را رویش میریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد , تقریبا به مدت 15-20 دقیقه بماند
    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 16 تیر 92), رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  5. #5


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    كدو سبز 5عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    نعناع 8برگ تازه (اگر از نعناع خشك استفاده مي كنيد يك قاشق كافيست)
    پنير يك بسته
    گوشت چرخ كرده 100گرم
    پياز يك عدد(بزرگ)
    نمك و فلفل به مقدار لازم

    دستور پخت :
    1)اول تخم مرغ هارا در ظرفي بشكنيد و بعد نعناع را به ان اضافه كنيد(اگر از برگ نعناع استفاده مي كنيد آنرا خرد كنيد)
    2)پياز را پوست كنده و نگيني خرد كنيد و آنرا با گوشت در تابه اي تفت دهيد و نمك و فلفل و زردچوبه را به آن بيفزاييد
    3)كدوسبز را رنده كنيد (درصورت تمايل مي توانيد پوست كدو هارا بكنيد و بعد رنده كنيد اما پوست نكندن آن زيبايي خاصي به غذاي شما ميدهد) و آنرا به گوشت و پياز اضافه كنيد.
    4)به مدت 10 دقيقه كدو را با گوشت تفت دهيد و بعد آنرا از روي گاز برداريد و به همراه پنير،به تخم مرغ هاي زده شده اي كه از قبل آماده كرده بوديد اضافه كنيد.و آنرا خوب مخلوط كنيد.سپس آنرا در ظرف مناسب بريزيد و در فر با حرارت 160 درجه به مدت 25 دقيقه بگذاريد تا بپزد.بعد از 25 دقيقه به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا سوفله با گریل فر طلايي رنگ شود( اگر نميخواهيد از فر استفاده كنيد مي توانيد مخلوط كدو را در تابه اي ريخته و به مدت 20 دقيقه روي شعله ي كم گاز بگذاريد تا خودش را بگيرد و پخته شود)

    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 16 تیر 92), رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  6. #6


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    مواد لازم:
    شكلات تلخ ....... 120 گرم
    شير........ نصف ليوان
    ارد ......... 4/1 يك چهارم ليوان
    كره .......... 2 ق غ
    تخم مرغ........ ۳ عدد
    شكر........... نصف ليوان
    نمك.......... نوك انگشت
    پودر كاكائو.......... ۱ ق غ



    شكلات تلخ را به روش بن ماري ذوب ميكنيم .
    ارد و كره را كمي تفت ميديم و شير - شكلات ذوب شده - شكر و پودر كاكائو را روش ميريزيم .

    خوب با هم ميزنيم و از روي حرارت برميداريم .و ميزاريم تا سرد بشه .
    زرده و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا ميكنيم .

    سفيده را همراه با كمي نمك انقدر ميزنيم تا سفت بشه و از ظرف نريزه .
    مواد كاكائويي سرد شده را برميداريم و زرده ها رو توش ميريزيم و با همزن ميزنيم تا مخلوط بشن .

    سفيده ها را اضافه ميكنيم و اينبار بار با قاشق چوبي هم ميزنيم . فقط از يك طرف به صورت دوراني .
    هيچوقت هم قاشق را به كناره ظرف نميزنيم تا ومواد داخل قاشق بريزه در اين صورت پف نميكنه .
    و ظرفمون را چرب ميكنيم . و مواد سوفله رو توش ميريزيم ودر فر از قبل گرم شده با ۱۶۰ درجه ميپزيم

    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 16 تیر 92), رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  7. #7


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    پاستا پنه 300 گرم
    سفيده تخم*مرغ سه عدد
    ژامبون گوشت 150 گرم
    لوبيا سبز خرد شده يك پيمانه
    هويج نگيني خرد شده 1/4پيمانه
    فلفل دلمه*اي خرد شده نصف پيمانه
    پنير پيتزا رنده شده يك پيمانه
    روغن زيتون سه قاشق سوپخوري

    نمك و فلفل به ميزان لازم



    طرز تهیه
    پاستا را به همراه كمي نمك در آب مي*جوشانيم تا نرم شود، سپس آبكش كرده و با آب سرد مي**شوييم تا چسبندگي پاستا تا حدي كم شود. پاستا را به قابلمه بر گردانده و روغن را روي پاستا ريخته و خوب مخلوط مي*كنيم. لوبيا سبز و هويج را پخته و در اين فاصله ژامبون*ها را به صورت نواري خرد مي*نماييم. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كرده و داخل ظرف نسوزي را چرب مي*كنيم. در كاسه*اي سفيده*هاي تخم*مرغ را با همزن زده تا كاملا پف كرده و سفيد شود، پنير را به همراه نمك و فلفل به سفيده افزوده و با ليسك يا قاشق چوبي به حالت دوراني مخلوط مي*كنيم، طوري كه پف سفيده*ها نخوابد. ژامبون، فلفل دلمه*اي، لوبيا سبز و هويج را نيز افزوده و به آرامي مخلوط مي*كنيم و در آخر پاستا را به مواد درون كاسه اضافه كرده و مجددا به صورت دوراني مخلوط مي*نماييم. مواد را به ظرف نسوز منتقل كرده و در پنجره وسط فر داغ به مدت 20 دقيقه يا تا زماني كه روي سوفله طلايي شود قرار مي*دهيم.
    توجه داشته باشيد اگر قطر مواد در ظرف شما بيشتر از پنج سانت باشد به مدت پخت بيشتري نياز خواهد داشت، پس بهتر است از ظرفي استفاده كنيد كه پهناي بيشتري داشته باشد.

    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 16 تیر 92), رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  8. #8


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    كلم بروكلي خرد شده 150 گرم
    ژامبون خرد شده 150 گرم
    تخم‌مرغ پنج عدد
    پاستا فتوچيني 150 گرم
    پنير پيتزا 150 گرم
    نمك و فلفل نيم‌كوب به ميزان لازم
    روغن زيتون سه قاشق سوپخوري
    طرز تهيه:
    فرا را با حرارت 180 سانتي‌گراد درجه روشن كرده و ظرف مناسب سوفله را چرب مي‌كنيم. پاستا را در آب جوش ريخته و مثل ماكاروني آبكش مي‌‌نماييم. در كاسه‌اي كلم بروكلي، ژامبون، تخم‌مرغ، پاستا، نمك، فلفل، روغن زيتون و 70 گرم پنير را با هم مخلوط كرده و داخل ظرف مي‌‌ريزيم. سپس روي مواد را با پنير پوشانده به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر قرار مي‌‌دهيم تا تخم‌مرغ‌ها بسته و روي سوفله طلايي شود.

    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 16 تیر 92), رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  9. #9


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    همه پستها عکس دارند امیدوارم قابل مشاهده باشند.
    کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
    رهــــــــا (یکشنبه 16 تیر 92)

  10. #10


    تاریخ عضویت
    10 اردیبهشت 1392
    محل سکونت
    سرزمین اهورائی
    نوشته ها
    6,849
    محبوبیت
    12931
    تشکر کرده
    6,120
    تشکر شده :15,834 بار در5,331 پست
    نوشته های وبلاگ
    4
    اسپاگتي پخته‌شده 200 گرم
    كوكتل گوشت 200 گرم
    قارچ دكمه‌اي 100 گرم
    فلفل دلمه‌اي خرد شده نصف پيمانه
    تخم‌مرغ سه عدد
    سس سفيد رقيق يك پيمانه
    پياز خرد شده يك پيمانه
    پنير گودا رنده شده نصف پيمانه
    سس تايلندي تند يك قاشق سوپخوري
    روغن، نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
    طرز تهیه
    فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كرده و ظرف نسوز با ديواره كوتاه را چرب مي‌كنيم. پياز را به همراه قارچ‌هاي ورقه شده در كمي روغن تفت مي‌دهيم تا پيازها شيشه‌اي و سبك شده و آب قارچ كاملا كشيده شود. در اين فاصله كوكتل‌ها را به اندازه بند انگشت خرد كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم، سپس فلفل دلمه‌اي‌ را اضافه و مخلوط مي‌كنيم. سس تايلندي را افزوده و حرارت را خاموش مي‌نماييم. نمك، فلفل و آويشن زده و با اسپاگتي‌ مخلوط مي‌كنيم. سس سفيد و نيمي از پنير را به تخم‌مرغ‌ها مي‌افزاييم. مواد مخلوط پاستا را در ظرف چرب شده ريخته و سطح روي آن را صاف مي‌كنيم تا در تمام ظرف يك‌دست پخش شود. به مايه تخم‌مرغي كمي نمك و فلفل نيم‌كوب اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. مواد تخم‌مرغي را روي مخلوط اسپاگتي مي‌ريزيم و باقي پنير را روي آن مي‌پاشيم. ظرف را در فر به مدت 25 دقيقه قرار مي‌دهيم تا كاملا تخم‌مرغ‌ها بسته و روي سوفله طلايي شود.
    سوفله‌ها عمدتا خوراك‌هاي تخم‌مرغي هستند و امكان اين كه حجم سفيده تخم‌مرغ در اين غذا بيشتر از زرده باشد نيز وجود دارد.
    نكــته:
    مي‌توانيد به جاي كوكتل از گوشت چرخ‌‌كرده استفاده كنيد.
    اين سوفله را با سس كچاپ سرو كنيد.
    مي‌توانيد روي سوفله پنير پارمسان بپاشيد.
    .
    2 کاربر زیر از دوست گرامی * Nooshin * عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند:
    ADMIN (یکشنبه 13 مرداد 92), Mah (یکشنبه 13 مرداد 92)

 

 
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که از این موضوع بازدید کرده اند : 2 کاربر

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •